Links

 

Natuur & Kruiden

Reizende Aarde School    
Een samenwerkingsverband van mensen die een diepe verbinding met de natuur ervaren en die verbinding willen uitdragen in de wereld. Bijvoorbeeld via boeken, publicaties, workshops en samenscholingen. Ik ben zelf ook hierbij jaren aangesloten geweest.

Kruidenvakopleiding van Ingrid Kropf  (Frigga's Korenbloem)   
Ingrid geeft een driejarige kruidenvakopleiding, die ik zelf gevolgd heb. Voor mij is zij een grote vakvrouw, die kennis en intuïtie op uitstekende wijze combineert. Ik kan haar opleiding aan iedereen aanraden, die zich in de wijsheid van kruiden wil verdiepen.

Intuïtieve coaching

Light-Journeys van Henriette Reineke   
Vriendin/collega Henriette Reineke is een warme, betrokken therapeute die in staat is mensen diep bij hun essentie te laten komen. Zij werkt met de Helende Reis, Vortex Healing en AtlasProfilax. 

Christian Pankhurst    
Christian is in 2009 gekozen tot Brittain's next topcoach. Ik was direct onder de indruk van de kracht van zijn werk. De wijze waarop hij mensen, individueel of in een groep, bij de wijsheid van hun hart laat komen en ze vanuit hun pijn weer in hun blijheid kunnen zijn, vind ik geweldig. Na vele online-cursussen bij hem te hebben gedaan, neem ik dit jaar deel aan zijn coachingstraining.

Tej Steiner   
Tej is de grondlegger van de Heart Circles. Ik ervaar hem als een zeer wijs en integer mens. Als je meer wilt weten over Heart Circles en hoe je die kan toepassen in je eigen omgeving, is een bezoek aan zijn website zeker de moeite waard.

Vrouwenspiritualiteit

De wilde wijze vrouw van Klara Adalena
Priesteres, wijze vrouw, ingewijde, Klara is niet onder 1 noemer te vangen. Al jarenlang begeleidt zij vrouwen naar hun oerbron toe. Op een heldere, praktische en tegelijkertijd mystieke wijze weet zij steeds weer de wijze kracht in vrouwen naar boven te brengen. Ik heb zelf bij haar een transformerende visionquest gedaan, een reis die me altijd bij zal blijven.

The Yinproject van Rachel Jayne Groover
Bij Rachel Jayne Groover heb ik de opleiding 'the Art of the Feminine Presence' gedaan. Daar heb ik geleerd vrouwen te begeleiden naar hun vrouwelijke essentie en hun vrouwelijkheid tot bloei te laten komen. De wijze waarop Rachel Jayne dit doet is onnavolgbaar. Zij geeft ook online-trainingen, die ik zelf ook heb gedaan.

 
 
 

©2023 Marielle van DopSitemapwebdesign: ZZPstudio