Nieuwsbrief

 

← Overzicht

Extra Nieuwbrief: ik ben zo blij

Dank jullie wel voor de enthousiaste reacties op de video’s van Christian. De reacties wereldwijd op de video’s van Christian zijn overweldigend. Meer dan 11.000 mensen hebben zijn video’s bekeken! Voor wie het nog niet weet, inmiddels zijn video 2 en 3 in de nieuwe serie ‘Removing The Resistence’ ook al beschikbaar. Dus als je ze nog niet hebt gezien, heb je nog steeds een kans. Als je meer wilt weten over Stuart, ons neurologisch verdedigingsmechanisme of over hoe je in drie stappen het leven kan leiden dat je wilt, klik dan op de onderstaande link:

http://www.christianpankhurst.com/jv.html?w=aahsp2&p=a185

Het is me opgevallen dat de opt-in (het inschrijven met je emailadres) sommigen ervan weerhoudt deze video’s te bekijken. Dat begrijp ik zeker. En tegelijkertijd kan ik jullie verzekeren dat als je geen emails meer wilt ontvangen, twee muisklikken voldoende zijn om je definitief uit te schrijven. Dus laat het geen belemmering zijn om je te laten inspireren.

 

 

 

http://www.christianpankhurst.com/jv.html?w=aahsp3&p=a185

Vandaag heeft Christian de inschrijving geopend voor zijn Accelareted  Awakening Coaching programma. Dit is het programma dat ik vorig jaar zelf heb gedaan en waardoor ik zo enthousiast over Christian ben geworden. Hierin vertelt hij uitgebreid over de onderwerpen die in de drie video’s zijn aangeraakt:: hoe je in contact kan komen met je hart, omgaan met je verdedigingsmechanisme en het leven creëren dat jouw hart wil. 

En nu komt wat mij persoonlijk betreft het allermooiste :-).  In deze cursus, die op zichzelf al zoveel te bieden heeft, zit een GRATIS toegang tot zijn 4-daagse Accelerated Awakening Retreat !!! Ja, die retreat die ik in juli hier in Nederland organiseer. En zoals het er nu naar uitziet, komt er in  november weer een! Terwijl ik dit schrijf springt mijn hart echt op en neer, zo blij ben ik hiermee. Want juist in de interactie met andere mensen, leer je het meeste over het leven vanuit je hart!  Dus nodig ik je uit deze leerzame video te bekijken en meer te weten te komen over het coachingsprogramma en de vele extra’s die hij er bij weggeeft:

http://www.christianpankhurst.com/jv.html?w=aahsp4&p=a185

Omdat ik hier zelf zo in geloof en volkomen achter deze manier van omgaan met het leven sta, bied ik aan ieder die via deze link Christian’s  Accelerated Awakening Coaching programma aanschaft, het volgende aan:

  • Tijdens de cursus twee individuele telefonische coachingssessies van een uur met mij, om dat wat je in de cursus leert in de praktijk te brengen
  • Mede voor de mensen die het Engels wat moeilijk te volgen vinden, gedurende drie maanden, eens per maand een groepsgesprek per telefoon voor uitleg in het Nederlands en gelegenheid tot vragen stellen enz. Misschien doen we het wel in de vorm van een Heart Circle, al naar gelang de behoefte
  • Een aparte Nederlandse pagina op facebook waar je in het Nederlands je vragen kwijt kan, die ik zal beantwoorden, je kunt uitwisselen met anderen enz.

Als je je aangesproken voelt tot zijn manier van werken, je energie ervan gaat stromen, dan is het de moeite waard zijn video te bekijken. Heb je er verder helemaal niets mee, dan dank ik je in ieder geval voor je aandacht..

http://www.christianpankhurst.com/jv.html?w=aahsp4&p=a185

 
 
 

©2024 Marielle van DopSitemapwebdesign: ZZPstudio