Nieuwsbrief

 

← Overzicht

Extra Nieuwsbrief: voeding voor je hart

Natuur & Kruiden, Intuïtieve coaching, Fotografie

extra nwbr  - jr 2/nr 2 - 2011  

Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik groot fan van Christian Pankhurst, de ‘Heart Intelligence guy’.  Van hem heb ik mijn vaardigheid geleerd hoe ik door het ervaren van dat wat ‘nu’’ is, in de wijsheid van mijn hart kan komen en vandaaruit het leven te creëren dat ik echt wil.

Maar wie is nu die man waar ik zo enthousiast over ben? Om daar achter te komen nodig ik je uit deze inspirerende video van hem te bekijken.

 

 

 

http://www.christianpankhurst.com/jv.html?w=aahsp&p=a185

Hierin vertelt hij onder andere zijn eigen verhaal over hoe hij zijn goedbetaalde baan als chiropractor opzegde, alles verkocht en zijn huis achter liet, om zijn innerlijke stem te volgen. Zijn hart vertelde hem om zijn boodschap in de wereld te brengen over het individueel en collectief ontwaken van het hart en daarvoor helemaal te gaan!

En op wat voor geweldige manier doet hij dat! Door zijn enthousiasme, zijn heldere manier van verwoorden en bovenal zijn wijsheid, die ik ongekend vind voor een man van 31 jaar, is zijn boodschap rechtstreeks in mijn eigen hart gekomen. Ik voel dan ook diepe ontroering als ik dit schrijf. Daarom wil ik dit ook zo graag met jullie delen. Omdat mijn hart hierdoor geraakt wordt en ik zo blij word als ik naar een video van hem kijk en luister. Misschien jij ook?

 

 

 

http://www.christianpankhurst.com/jv.html?w=aahsp&p=a185

In deze video kom je meer te weten over:

  • Hoe de wijsheid van jouw hart je leven op alle vlakken kan transformeren
  • Waarom  wij ons vaak afwenden van het ontvangen van goede en mooie dingen in ons leven
  • Hoe je kunt omgaan met de weerstand die je tegenhoudt voluit te leven
  • Hoe je meer kunt ontvangen van dat wat je wilt
  • Hoe je jezelf meer in de wereld kan neerzetten (kijk maar naar mij :-) )

Wat Christian in mijn ogen uniek maakt, is dat hij alles vanuit zijn hart doet. Ik voel zijn betrokkenheid en dat hij ook doorleefd en doorvoeld heeft wat hij vertelt. Zijn authenticiteit raakt mijn verlangen om mijn eigen authenticiteit te leven. Kijk zelf maar naar zijn video, het is het waard je daarvoor in te schrijven. En bovenal geniet ervan! Een van Christian’s  motto’s is: ‘what if the purpose of life is to enjoy it!’. Daar ben ik helemaal voor!

Voel je vrij om deze nieuwsbrief door te sturen naar andere belangstellenden.

 

 

 

http://www.christianpankhurst.com/jv.html?w=aahsp&p=a185

PS Als Christian zegt dat het een gratis video is, dan is dat ook echt zo. No strings attached!

PPS Je kunt je vragen en opmerkingen kwijt op het blog. Hij neemt de tijd om ze allemaal te lezen en te beantwoorden

* - * - * -* - * - * -* - * - * -* - * - * -

Jij ontvangt deze nieuwsbrief omdat je al op mijn maillinglijst staat (en die van KOAD), je een klant in mijn praktijk bent (geweest), ik je persoonlijk ken via het aardenetwerk, de reizende aardeschool of de kruidenopleiding, je een cursus of workshop bij mij hebt gedaan, of die ik samen met jou heb gedaan. Of omdat je tot mijn vrienden-en familiekring behoort.

Ik heb getracht uiterst zorgvuldig om te gaan met de adressen in mijn bestand. Mocht ik je toch ten onrechte deze nieuwsbrief hebben gestuurd of  wil je de nieuwsbrief niet ontvangen, dan vind je onderaan deze nieuwsbrief twee manieren om je af te melden. Dan bij deze mijn oprechte excuses en ik zal zorgen dat je direct van de mailinglijst af wordt gehaald.
 
 
 

©2024 Marielle van DopSitemapwebdesign: ZZPstudio