Nieuwsbrief

 

← Overzicht

Nieuwsbrief 1 : lentekriebels in de herfst

                                                  Natuur & Kruiden, Intuïtieve coaching, Fotografie

 nwbrf herfst - jr 1/nr 1 - 2010   

Dit is de nieuw vormgegeven nieuwsbrief van Marielle van Dop waarin ik met trots de geboorte aankondig van mijn nieuwe, kleurrijke website www.mariellevandop.nl ! Op deze website vind je informatie over mijn visie en mijn werk met natuur en kruiden, intuïtieve coaching en natuurfotografie.

Jij ontvangt deze nieuwsbrief omdat je al op mijn maillinglijst staat (en die van KOAD), je een klant in mijn praktijk bent (geweest), ik je persoonlijk ken via het aardenetwerk, de reizende aardeschool of de kruidenopleiding, je een cursus of workshop bij mij hebt gedaan, of die ik samen met jou heb gedaan. Of omdat je tot mijn vrienden-en familiekring behoort.
Ik heb getracht uiterst zorgvuldig om te gaan met de adressen in mijn bestand. Mocht ik je toch ten onrechte deze nieuwsbrief hebben gestuurd of  wil je de nieuwsbrief niet ontvangen, dan vind je onderaan deze nieuwsbrief twee manieren om je af te melden. Dan bij deze mijn oprechte excuses en ik zal zorgen dat je direct van de mailinglijst af wordt gehaald.

In deze nieuwsbrief:

  • lentekriebels in de herfst
  • hoe ziet mijn beschuit met muisjes eruit
  • een heartcircle in Nederland  
  • diapresentaties van de vier seizoenen
  • ere wie ere toekomt

Lentekriebels in de herfst

Buiten dwarrelen de bladeren gestaag naar beneden en vaker nog worden ze voortgestuwd door de onstuimige wind. De natuur is volop bezig het oude los te laten en de energie naar binnen te keren. Zij bereidt zich voor op een lange periode van rust en ondergrondse rijping.

En daar sta ik dan, met een buik vol lentekriebels. Met het verlangen mijn armen te spreiden en te roepen: KIJK, hier ben ik ! En ondanks dat de natuur naar binnen keert, treed ik juist naar buiten. Met mijn nieuwe nieuwsbrief en website over mijn praktijk, cursussen en fotografie. De tijd van voorzichtige stapjes en het bescheiden bloeien is voorbij. Het is tijd om mij aan de wereld te laten zien met al mijn kwaliteiten en activiteiten.

In die zin, is het ook een tijd van loslaten: het oude denkbeeld van mijzelf klein houden laten gaan en te kiezen voor groots te leven. Ik geloof er in dat wij nu in een tijd leven waarin wij onszelf Groots mogen laten zijn. Om onze angsten en blokkades hierover onder ogen te zien en te accepteren. Dat we het oude denkbeeld dat wij onwaardig of niet goed genoeg zijn, mogen loslaten, om onszelf in volle bloei aan de wereld te laten zien. Ik geloof dat er nu een wind waait die ons voortbeweegt en zegt: 'Ga, doe het, je kunt het, je BENT het!'  Zie www.mariellevandop.nl. Reacties zijn welkom !

Hoe ziet mijn beschuit met muisjes eruit

Het is een zware bevalling geweest om mijn website te 'baren', om het zo maar te zeggen. Daarom ben ik ook extra blij dat de website eindelijk klaar is om aan de wereld getoond te worden. Dat wil ik graag met jullie vieren. Daarom geef ik in de periode van 15 nov. tot 31 dec. 2010 eenmalig € 15 euro per uur cadeau, aan ieder die in die tijd in mijn praktijk komt of een afspraak maakt. Een mooie gelegenheid om jezelf ook een cadeau te geven, zo aan het einde van het jaar. Je bent van harte welkom voor een (hernieuwde) kennismaking in mijn praktijk. Zie voor meer informatie: www.mariellevandop.nl/laatstenieuwtjes

Eerste Heart Circle in Friesland

Op donderdag16 december kan je kennismaken met de kracht en de werking van een Heart Circle. Een Heart Circle is een bijeenkomst waarbij je met elkaar een veilige plek creëert waarin je elkaar steunt in het bewustworden van je zelf, wat je voelt en wat jij wilt om je weer blijer te voelen. Om zo bij de wijsheid van je hart te komen en steeds meer vandaar uit te leven. De avond begint om 19.30 en duurt tot 22.00 uur. Locatie: Gorredijk. Zie hier voor meer informatie over de Heart Circle, en kijk in laatste nieuwtjes voor alle details over de avond.

Diapresentaties van de vier seizoenen

Een van de drie stammen van de boom die ik ben, is de stam van de natuurfotografie. Sinds ik in 1993 afgestudeerd ben aan de school voor fotografie heb ik mij volledig toegelegd op het fotograferen in samenwerking met de natuur. Dat dit een vruchtbare samenwerking is, kan je zien aan de foto's op mijn website die ik allemaal zelf heb gemaakt (behalve als ik er zelf opsta). Een seizoensbloemlezing van mijn werk kan je bekijken via de website op www.mariellevandop.nl/portfolio

Ere wie ere toekomt

Ik ben bijzonder blij dat mijn website zo mooi geworden is. De reacties die ik tot nu toe heb gekregen zijn unaniem positief. Erwin Bot is de webdesigner die voor het prachtige ontwerp heeft gezorgd. Ik ben hem dan ook dankbaar voor de fijne samenwerking. Dus als je nog een webdesigner zoekt, die goed in staat is om jouw wensen te vertalen naar een mooi ontwerp, kan ik je hem van harte aanbevelen. Zie voor meer informatie: www.ebhosting.nl

 
 
 

©2024 Marielle van DopSitemapwebdesign: ZZPstudio