Nieuwsbrief

 

← Overzicht

Nieuwsbrief 2: borrelende energie

Natuur & Kruiden, Intuïtieve coaching, Fotografie

 nwbrf winters voorjaar - jr 2/nr 1 - 2011  

Buiten is het ijzig koud. De straffe wind waait dwars door mijn te dunne spijkerbroek heen. Oei... het is nog echt winter. En dat terwijl ik de vogels hun lied hoor zingen, de vlier aan het uitlopen is en de crocussen vrolijk staan te bloeien. In de grond zijn zaadjes al aan het ontkiemen en de bomen komen uit hun rust. Het is nog winter maar het voorjaar kondigt zich aan alle kanten aan. Ik voel de borrelende energie vanuit de aarde. Ingetogen nog en winnend aan kracht. Ik krijg meer zin om naar buiten te gaan, ondanks de kou. Want ach, me lekker warm aankleden helpt voldoende !

Net zoals de groeikracht zich bundelt in de aarde om zich binnen korte tijd in volle glorie te laten zien, zo borrelt in mij de energie mijn initiatieven naar buiten te brengen. Hieronder lees je er meer over. 
 
In deze nieuwsbrief
  • Christian Pankhurst komt naar Nederland
  • Nieuwe serie heart circles
  • Voorjaarskruidenwandeling
  • Cursus natuurfotografie

Christian Pankhurst komt naar Nederland

Vol trots kondig ik hierbij aan dat mijn mentor Christian Pankhurst  'Ja' heeft gezegd op mijn uitnodiging zijn Accelerated Awakening Retreat hier in Nederland te geven. Vorig jaar ben ik hiervoor twee keer speciaal naar Engeland gereisd, zo enthousiast ben ik. Ik heb afgelopen jaar intensief met Christian gewerkt en dat heeft mijn leven, werk én relatie nieuwe impulsen gegeven. Ik sta steviger en blijer in het leven, durf mijn kwaliteiten te erkennen en ik haal meer uit mijzelf. Ik kan het iedereen aanraden om zo'n retreat te beleven! De retreat is van 7 tot en met 10 juli 2011, in centrum Samaya in Werkhoven. 
Graag nodig ik je uit om hier op zijn website te kijken naar zijn inspirerende en leerzame video's over de retreat en wat je er van kan verwachten! 
Voor meer informatie op mijn eigen website, zie >>>

In maart komt Christian Pankhurst ook naar Nederland. De organisatie hiervan is in de capabale handen van Bliz Events. Op dinsdag 15 maart geeft hij een lezing in Hilversum en van 25 tot en 27 maart geeft hij zijn Love, Relationships & You workshop in Maarssen. Ik zal ook bij beide evenementen aanwezig zijn. Voor meer informatie en opgave: www.blizevents.com.

Nieuwe serie Heart Circles

Op 16 januari heb ik de eerste introductie van de Heart Circle gegeven. De reacties waren unaniem positief. Ik heb genoten van de  diepgaande verbinding die ik met iedereen heb ervaren. De meeste aanwezigen kenden elkaar niet en om dan in zo'n korte tijd, wezenlijk op hartsniveau met elkaar in verbinding te zijn vind ik bijna een wonder! 

In navolging hiervan organiseer ik een serie van vijf avonden met de heart circle. Maximum aantal plaatsen: 8. Voor data en prijzen, zie website.

Kruidenwandeling

Op zaterdagmiddag 16 april van 14.00 uur tot 16.00 uur, nodig ik je uit samen met mij een voorjaarskruidenwandeling te maken.  Bij mij  'om de hoek', waar in een gewone berm al talloze geneeskrachtige kruiden te vinden zijn. Ik zal over kruiden vertellen en de aanwezigen ook uitnodigen hun kruidenwijsheid te delen. Na afloop drinken we een kruidenthee van zelf verzamelde kruiden. Voor opgave en informatie >>>

Cursus Natuurfotografie

Met het thema 'fotograferen in samenwerking met de natuur' wil ik dit voorjaar een buitendag fotograferen organiseren (inclusief een terugkomdag om onze resultaten te bespreken met elkaar). De locatie zal op een centrale plek zijn, dus afhankelijk van waar de deelnemers vandaan komen. Als je nog een mooie plek weet, laat het me dan weten. Mail me als je mee zou willen doen, dan hoor je zo spoedig mogelijk meer. Contact

 
* - * - * -* - * - * -* - * - * -* - * - * -
Jij ontvangt deze nieuwsbrief omdat je al op mijn maillinglijst staat (en die van KOAD), je een klant in mijn praktijk bent (geweest), ik je persoonlijk ken via het aardenetwerk, de reizende aardeschool of de kruidenopleiding, je een cursus of workshop bij mij hebt gedaan, of die ik samen met jou heb gedaan. Of omdat je tot mijn vrienden-en familiekring behoort.
Ik heb getracht uiterst zorgvuldig om te gaan met de adressen in mijn bestand. Mocht ik je toch ten onrechte deze nieuwsbrief hebben gestuurd of  wil je de nieuwsbrief niet ontvangen, dan vind je onderaan deze nieuwsbrief twee manieren om je af te melden. Dan bij deze mijn oprechte excuses en ik zal zorgen dat je direct van de mailinglijst af wordt gehaald.
 
 
 

©2024 Marielle van DopSitemapwebdesign: ZZPstudio