Fotografie

 

Fotografie betekent letterlijk 'schrijven met licht'. Ikzelf noem fotograferen graag 'spelen met licht'. Juist buiten in de natuur is dat spel van licht en donker volop aanwezig. Daarom heb ik mij gespecialiseerd in natuurfotografie. In de natuur vind ik mijn inspiratie en wordt mijn ziel geraakt. Dat is iets wat ik ook door wil geven in mijn fotografie.

Fotografie is een vak dat zich op diverse vlakken begeeft. Van klinische weergave tot artistieke kunst. Voor mij is het juist belangrijk dat foto's iets extra's hebben. Dat de foto meer is dan een mooi plaatje. Ze mogen de kijker beroeren, iets in ze raken: een verlangen, een herinnering, een fluistering in het hart.

Daarom nodig ik je uit om bij mijn foto's dieper te kijken. Dieper in de foto en dieper in jezelf. Te ervaren waarin de foto je raakt, of het emoties in je oproept, je fysiek beroert. 

Je kan je laten inspireren door de foto's op deze website die allemaal, behalve waar ik zelf opsta, door mij zijn gemaakt. In portfolio vind je diapresentaties met verschillende thema's. 

Ook zijn mijn foto's te koop voor bijvoorbeeld je eigen website, folders of illustraties in boeken. Als je hierin geïntresseerd bent kan je contact met me opnemen.

In publicaties kan je meer lezen over boeken waarin mijn foto's zijn opgenomen. 

 
 
 

©2024 Marielle van DopSitemapwebdesign: ZZPstudio