Marielle & Fotografie

 

“Het licht stroomt als een gouden krans door de bomen. Om me heen fluisteren de geluiden van het bos. Het licht, de compositie, de natuur en net dat beetje extra wat ik de ‘aardefluistering’ noem, stromen samen voor het perfecte plaatje. Mijn vinger drukt de ontspanknop in en tevreden loop ik door. Vol dankbaarheid voor alle schoonheid om me heen. Dit is voor mij volledig in het nu zijn. En met een beetje geluk levert het ook nog een mooie foto op! ”

Tijdens mijn opleiding aan de school voor fotografie in Den Haag, kon ik nog niet echt de inspiratie voor het fotograferen vinden. En hoewel ik mijn diploma op zak had, was het echte plezier in het fotograferen ver te zoeken. Pas toen ik een paar jaar later door de ruige oernatuur van Noorwegen trok, besefte ik dat ik de natuur nodig had, om mijn passie voor het fotograferen te laten stromen. Zo vond ik ook de weg die nu ga: het verbinden van natuur en intuïtie.

Ik ben dankbaar dat de foto’s die ik met zoveel bezieling maak, een bijdrage kunnen leveren aan datgene wat ik belangrijk vind: mensen inspireren hun eigen natuur te ontdekken, door te (gaan) luisteren naar de roep van de aarde.

 
 
 

©2023 Marielle van DopSitemapwebdesign: ZZPstudio