Intuïtieve coaching

 

Een individuele intuïtieve coachings-sessie, kan je helpen als je het gevoel hebt vast te zitten, als je niet meer weet wat je moet doen of als je helderheid wilt krijgen over waar je nu staat in je leven.

Bijvoorbeeld of de relatie waar je nu in zit je nog wel voldoende voedt. Is het werk dat je doet nog wel bevredigend? Ben je op zoek naar nieuwe uitdagingen maar weet je niet wat? Wil je weten waarom je altijd tegen dezelfde dingen in je leven aanloopt? Wil jij het beste uit jezelf halen, maar heb je geen idee wat dat is? Ben je onzeker en op zoek naar je eigen zelfvertrouwen en kracht? Of heb je een dierbare verloren en zoek je een weg om je verdriet een plek te geven?

In mijn visie gaat het niet zozeer over het denken maar meer over het voelen. Het verteren van je (oude) emoties, het inzicht krijgen in de diverse delen van jezelf. Zodat je in contact kan komen met de wijsheid van je hart en de regie over je leven weer in eigen hand kunt nemen. Want alleen jij bent in staat je eigen omstandigheden te veranderen en het leven te creëren dat jij werkelijk wilt.

Daarbij maak ik gebruik van de volgende methoden:
Reading , zelf healing, healing, hartsintelligentie en aardedroming. Dit te zamen in een mix die geheel eigen ‘Marielle’ is.

 
 
 

©2024 Marielle van DopSitemapwebdesign: ZZPstudio