Marielle & Intuïtie

 

Als (hoog)gevoelig kind die de wereld vanuit haar emoties beleefde, begreep ik nooit zoveel van de wereld om me heen. Mensen die het ene zeiden en het andere uitstraalden. Het patroon om altijd alles bij mezelf te zoeken (wat een kwaliteit is maar ook een valkuil!), bracht mij er toe de weg van de intuïtieve ontwikkeling in te gaan. Geleidelijk aan werd het mij steeds helderder hoe ik in elkaar zit en hoe de wereld daaromheen functioneert. Voelen is mijn grootste kracht en met een open hart leven is voor mij essentieel.

Openstaan voor energie is iets dat ik mijn leven lang al doe. Nu kan ik dit bewust inzetten om helderheid te krijgen over wat er voor mij of de ander werkelijk gaande is. Te ontdekken wat in het donker zit en daar licht op te laten schijnen, is voor mij een inspirerende uitdaging.

Onvoorwaardelijke acceptatie staat bij mij voorop in mijn manier van werken. Acceptatie van alle delen die er in mij en de ander zijn. Mijn visie is mensen te verbinden: met alle delen van zichzelf en vandaaruit met de ander. En dat begint met een onvoorwaardelijk welkom in mijn praktijk.

Relevante opleidingen: Op het centrum van Intuïtieve en creatieve ontwikkeling (CICO) in Utrecht: healing, zelfhealing, reading en energetisch lichaamswerk. Homestudyprogram ‘It’s not what you think, it’s what you feel’ van Dr.Christian Pankhurst (Britain's next top coach 2009) en deelname aan het speciale private mentorship program. Daarnaast heb ik vele korte cursussen en workshops op het gebied van intuïtie en zelfontwikkeling gevolgd.

 
 
 

©2023 Marielle van DopSitemapwebdesign: ZZPstudio