Dierenreading

 

Je kunt ook een reading laten doen voor je huisdier. Vertoont je dier vreemd gedrag of twijfel je of het de tijd is je dier te laten inslapen? Een dierenreading kan je helderheid bieden en kan je inzicht geven in de gedachten- en gedragswereld van je huisdier.

Mens en dier beïnvloeden elkaar continue. Dat kan heel prettig zijn maar soms kan het gedrag van het ‘baasje’ of ‘vrouwtje’, verstorend voor het dier werken. Daarom gaat een dierenreading niet alleen over het dier zelf maar ook over de mensen die in de omgeving van het dier leven. Alleen als je ook bereid bent naar jezelf te kijken heeft het zin om bij mij een reading op je dier te laten doen.

Let wel: dieren houden onvoorwaardelijk veel van de mensen om hen heen. Dieren doen vaak alles wat in hun vermogen ligt om het leven zo goed mogelijk voor hun baasje of vrouwtje te maken. Dat gaat soms ten koste van henzelf. Natuurlijk zijn ook andere dierenhuisgenoten van invloed op het gedrag van de dieren. Dit alles kan in een reading naar voren komen, om vandaar uit stappen te ondernemen.

Ik kan geen diagnoses over ziektes stellen want de informatie komt van het dier zelf. Ik ga ook niet op de plaats van de dierenarts zitten. Als je dier (lichamelijke) klachten heeft raad ik altijd aan om ook naar een dierenarts te gaan!

Dierenreadings kunnen per telefoon (liefst met foto van het dier) of in de praktijk.

 
 
 

©2023 Marielle van DopSitemapwebdesign: ZZPstudio