Natuur & Kruiden

 

Als je dicht bij jezelf wilt komen en ontdekken wat er in je leeft, kan de natuur je helpen op een speelse en compassievolle manier naar jezelf te kijken. Zo krijg je helderheid over je eigen processen en kan je rust en balans in jezelf vinden. De natuur om ons heen spiegelt onze eigen innerlijke natuur. Vaak is het moeilijk om tussen alle tegenstrijdige gedachten en emoties door, helder en duidelijk je verlangens of richting te kennen. Door naar de tekenen en ritmes van de natuur te kijken en het te ervaren, is het makkelijker om jezelf echt waar te nemen en te leren over je eigen ritme. De natuur helpt je spelenderwijs je hart te openen omdat Zijzelf oordeelloos en vol compassie is.

Om meer over mijzelf en mijn relatie met de natuur te zien, kijk dan naar de video 'Ik & de Aarde'. Hierin vertel ik over wat de aarde voor mij betekent en hoe ik jou daarin kan bijstaan.

Werkvormen:

  • Individuele natuurcoachingssessie: Je leert de tekenen en aanwijzingen die jij waarneemt, te vertalen in informatie waar jij zelf verder mee kan. Je wordt je bewust van je lijf zodat je energie weer kan gaan stromen.
  • Natuurbeleving voor groepen: Samen met anderen bewust te wandelen en de natuur te ervaren werkt verbindend en versterkend voor je eigen waarneming. Zo leer je van de natuur en van elkaar.
  • Kruidengeneeskunde: Voor het welZijn van je lijf en geest heeft de natuur een schat aan (geneeskrachtige) planten. De inzet van kruiden kan jou bijstaan in je fysieke en geestelijke proces.
  • Kruidenwandelingen: leer over geneeskrachtige planten die bij jou om de hoek staan.
  • Aardedroming: een reis door de natuur maar dan met je eigen creatie-kracht. Zeer ondersteunend als je diep in jezelf wilt reizen.
  • Aardecommunicatie: Door te informeren naar de wens van de plant of de aarde kan er co-creatie ontstaan, waarbij de som van twee eenheden naar een hoger niveau wordt getild. In de workshop ‘aardecommunicatie’, leer je zelf te luisteren naar de stem van de natuur..
 
 
 
 

©2024 Marielle van DopSitemapwebdesign: ZZPstudio