Kruidengeneeskunde

 

De wereld van de kruiden is een fascinerend gebied. Al sinds mensenheugenis worden kruidenplanten gebruikt om lijf en leden te helen en de geest te verlichten. Deze oerkennis zit volgens mij nog steeds diep in ons geheugen verborgen en wacht erop om weer in het bewustzijn te komen. Niet voor niets zijn steeds meer mensen geïntresseerd in zogenaamde alternatieve kruidenmiddeltjes.

Kruiden kunnen succesvol ingezet worden op velerlei gebied. Van kwaaltjes, tot ziektes en zelfs emotionele belemmeringen. Let wel! Het gebruik van kruiden sluit een bezoek aan de huisarts nooit uit! Laat altijd onderzoeken waar je klachten vandaan komen.

In de praktijk kan je komen voor een kruidenconsult. Omdat voor mij lichaam en geest onvoorwaardelijk verbonden zijn, zal ik altijd naar de emotionele achtergrond en blokkades vragen. Om vandaar uit te kijken welk kruid zich aandient om jou bij te staan in fysiek en emotioneel opzicht.

Ik werk vanuit de fytotherapie. Dat is wat anders dan homeopatie. Bij fytotherapie worden de kruiden in hun pure vorm gebruikt en bij homeopatie gaat het om een veelvuldige verdunning van het kruid. Het een is niet beter dan het ander, het is maar net waar je eigen voorkeur naar uit gaat.

 
 
 

©2023 Marielle van DopSitemapwebdesign: ZZPstudio