Aardecommunicatie

 

In mijn visie is het belangrijk om niet alleen de hulp van de natuur te aanvaarden maar om ook te luisteren naar wat de natuur zelf te zeggen heeft. Bijvoorbeeld door een plant vragen waar zij graag geplant wil worden of een boom te vertellen dat hij omgehakt wordt. Door een boom voor te bereiden op het weghalen heeft hij de gelegenheid om zijn energie terug te trekken en op te gaan in de energie van zijn soort. 

Samenwerken met de natuur is co-creëren: door energie van mens en natuur te verbinden kan er iets groters ontstaan dan de som der delen. Waarom zouden we niet gewoon vragen aan een stuk land wat het wil, welke huizen op welke plek het wil, waar er water kan komen, waar bomen geplant. Een bouwproject dat in samenwerking met de natuur gemaakt wordt zal een weldadiger plek om te wonen zijn.

Wij hoeven niet zelf met oplossingen te komen, maar kunnen gewoon luisteren naar wat de aarde ons te zeggen heeft. De stem van de aarde is steeds helderder voor wie horen wil. Door samen te werken met de natuur, ons ermee te verbinden en van elkaar te leren, zullen we steeds makkelijker kunnen luisteren naar de verlangens van moeder aarde.

Ik ben beschikbaar als intermediair tussen mens en natuur. Zoals begeleiding bij het verplaatsen of weghalen van bomen, om het proces voor zowel de boom als mens makkelijker te laten verlopen. Of de samenwerking tussen boer en land te optimaliseren. Ook kan ik consulteren bij het inrichten van tuinen of parken, bebouwen van grond voor huizen,  enz.

Wil je zelf leren hoe te communiceren met de natuur kan je de cursus ‘aardecommunicatie volgen’. 

 
 
 

©2023 Marielle van DopSitemapwebdesign: ZZPstudio