Aardedroming

 

Een aardedroming geeft je diepe inzichten in jezelf en wijst je de weg naar waar jij naar toe wilt gaan. Het is een reis door je eigen innerlijke natuur met de aarde als gids. Jouw vraag is hierbij de leidraad.

Met behulp van klank kom je tot rust en in jezelf. Dan ga je op reis door je eigen innerlijke (natuurlijke) landschap waarin alles een betekenis kan hebben en een uitnodiging is tot inzicht. Het is als een fysieke wandeling in de natuur, maar dan lig je gewoon op je matrasje binnen. Je laat je leiden door de natuurlijke symbolen die moeder aarde je in je wakende droom schenkt.

Ik reis met je mee om je vragen te stellen, je attent te maken op wat je ziet en ervaart. Waarin ook ik me laat leiden door de beelden die komen.

Een aardedroming is vooral geschikt voor mensen die zich aangesproken voelen tot de symboliek van de natuur en zich graag laten leiden door de aarde. Je kan een aardedroming laten doen op alle soorten vragen die je hebt, van relatie- tot werkproblemen en emotionele en fysieke blokkades. 

 
 
 

©2024 Marielle van DopSitemapwebdesign: ZZPstudio